• Education

45345 LEGO Education SPIKE Essential

Ei ole veel arvustusi
| Logi sisse
€ 382.90

Laos olemas

  • Vanusele: 6-...
  • Koosneb: 449 osast
  • Mõõdud: **
  • Tootekood: 45345
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.
Hoiatus! Lämbumisoht. Väikesed osad.

 See mänguline õpikogemus julgustab õpilasi uurima MATIK mõisteid, aidates samal ajal kaasa kirjaoskuse, matemaatika ja sotsiaalsete-emotsionaalsete oskuste arendamisele. Õppimisse on kaasatud ka erinevate karakteritega minfiguurid. Kõikidele minifiguuridele on loodud karakter ja oma iseloom, et iga õpilane oskaks samastuda LEGO Education SPIKE Essentiali tegelastega.
Ikooni- ja sõnapõhine plokkide programmeerimine, lihtne riistvara, intelligentne kahepordiline kontroller, mootorid, valgusmaatriks ja värviandur aitavad õpilastel nende loomingu ellu äratada.

Mis vanusele on SPIKE Essential mõeldud?
SPIKE Essential on loodud algkooliõpilastele vanuses 6+. Lasteaiad, kus robootikaga on juba algust tehtud ning eelkooliealised soovivad oma oskusi veel lihvida, siis SPIKE Essential on selleks ideaalne kaaslane.

Mitme õpilase peale on üks komplekt mõeldud?
Soovitav on üks komplekt kahe õpilase peale.

Kas SPIKE Essential on mõeldud asendama WeDo 2.0?
SPIKE Essential on üks osa uuest LEGO Õppesüsteemist. See hõlmab endas suuremat vanusegruppi kui WeDo 2.0.

Mida SPIKE Essentiali komplekt endas sisaldab?
SPIKE Essential sisaldab 449 elementi, sealhulgas intelligentne riistvara ja tuttavad värvilised LEGO klotsid. Riistvara hõlmab endas 2-pordilist kontrollerit, 2 väikest mootorit, valgusmaatriksit ja värviandurit, mida õpilased saavad programmeerida LEGO® Education SPIKE™ Appi kasutades.
Komplektiga on kaasas 4 Minifiguuri, igal ühel neist oma iseloom. Minifiguurid on ka jutuvestjad, et probleemide lahendamine muutuks personaalseks igale õpilasele.

Kui Sul tekkis küsimusi, siis võta meiega julgesti ühendust. Aitame Sul vastused leida.